• Glas
  • Bilglas, vindrutereparation,stenskott
  • Fönsterreparation
  • Inglasningar
  • Fönsterglas

Tjänster

Vi utför tex Bilglasrepretioner, Inglasningar, Blyglas, Inramningar, Aluminiumpartier, inredningsglas, fönsterreprationer, solskydd, mm.

Bilglas


Åker du omkring i en sliten och trafikfarlig vindruta? Kom då till oss och få den utbytt. Vi som auktoriserat bilglasmästeri utför ditt bilglasarbete på ett noggrant och i enlighet med branschens fastslagna regler. Vi byter utför byten på alla bilmodeller samt lastbilar och bussar. Vi utför även stenskottslagning, detta för att förhindra att din ruta spricker eller att stoppa den redan uppkomna sprickan. Kom in till oss få Gratis stenskottsplåster, som förhindrar att smuts kommer ner i skadan och gör det svårare att göra en bra lagning.


Inglasningar


Gör din favorit plats tillgänglig längre tid på året. Vi utför inglasingar av balkonger, altaner i alla olika system från den enklaste med lösa glas i en glidskena till fullisolerade vinterträdgårdar. Vi monterar även glastak samt kanalplast tak. Vi kommer gärna hem till er och diskuterar lösningar samt lämnar en offert kostnadsfritt!


AluminiumPartier/ Fasadglas


Vi tillhandahåller samt monterar Aluminiumpartier/dörrar från SAPA, som håller den högsta kvalitén på marknaden. Våran produkt ger många kombinationsmöjligheter och är konstruerad för att uppfylla höga krav på isolering, stabilitet och underhållsfrihet. Det finns även många olika tekniska tillval så som olika låstyper, dörröppnare mm.


Blyglasning


Vi tillverkar våra blyfönster enligt traditionella metoder efter mångårig kunskap. Rita ditt eget motiv/mönster eller välj något av dom färdiga modellerna, här sätter endast fantasin begränsningar.

Kanske vore det snyggt med en blyspegel i hallen där hemma?


Inramningar


Inramningar med kvalitet till rätt pris. Vi använder endast kvalitesram från Tranåslist och monterar motiven med syrafritt papper. Reflexfrittglas, passepartout i en mängd kulörer eller kilram, Vi fixar det mesta.


Inredningsglas


Trött på ditt kakel med fläckiga fogar vid diskbänken? Låt oss istället montera ett lackeratglas eller varför inte tapetsera bakom diskbänken och montera ett klartglas som stänkskydd, stilrent och snyggt!

Eller dags för en ny och fräsch duschvägg med frostat glas kanske?

Glasade räcken inomhus som utomhus kan vi fixa också.

Kom in med din idé så för vi komma fram till något tillsammans.


Fönsterreprationer


Dags att se över fönstren kanske. Omkittning, reparationer eller nya fönstertätningar. Vi kommer hem till dig och hämtar fönstren eller så kommer du in med dem.

Vi utför även konvertering av vanliga kopplade fönsterbågar till energiglas. Du sänker då U-värdet från ca 2,8W/m2K till ca 1,4W/m2K.