Glasräcken

Ökad säkerhet och ett lyft för altanen med glasräcken

Ett staket i trä runt altanen eller ett balkongräcke i samma material, det har länge varit standard. Trä behöver skötas om med regelbundna målningar eller nya lager av olja för att hålla sig fräscht. Det är även en lösning man ser på i stort sett alla villatomter över hela landet. Det är med andra ord hög tid att hitta något annat.


Genom att byta ut dessa lösningar i trä mot räcken i glas så ger man sin oas den ansiktslyftning den förtjänar. 

Glasräcken är glaspartier som sätts upp för att ersätta staket och balkongräcken. På balkongen så hjälper det till att förnya hela husets utseende. Genom att ta bort träräcken med flagnad färg och istället ha ett i glas har många fördelar. 

Det ser bra ut och ger ett mer attraktivt intryck. 

Det är enkelt att sköta om och det kan höja värdet på huset.

Sätt stopp för oron runt poolen med glasräcke

Pool är en allt vanligare syn i trädgårdarna runt om i landet. Det är underbart att ta ett bad och att leka i vatten är något vi alla har i oss. Men samtidigt så är det läskigt att alltid ha i bakhuvudet att ett barn kan trilla ner i den vid ett obevakat ögonblick eller att ett djur hamnar i den och inte kan ta sig upp. Ett glasräcke runt poolen innebär ett snyggt skydd som gör att ens oro lugnas. Till skillnad från andra lösningar så har man fortsatt bra insyn till området.

Det finns många fler sätt att utnyttja ett glasräcke, kontakta oss så berättar vi mer och kommer med en kostnadsfri offert.

Önskar du hjälp eller en offert?