Inglasningar

Glasa in din favoritplats

Gör din favorit plats tillgänglig längre tid på året. Vi utför inglasningar av balkonger, altaner och uterum i flera olika system från den enklaste med lösa glas i en glidskena till fullisolerade vinterträdgårdar. Vi monterar även glastak samt kanalplast tak.
Vi kommer gärna hem till er och diskuterar lösningar samt lämnar en offert kostnadsfritt!

Låt oss göra jobbet

Att låta oss på Siljans Glasmästeri ta hand om installationen av glaspartierna innebär dels att jobbet utförs på ett riktigt sätt. Det innebär även att vi kan agera bollplank när tankarna kring att sätta in glas har börjat gro. Vår erfarenhet är mångårig och vi kan glas och de olika tekniker som passar för olika projekt. I Mora är det vanligt att man som bostadsrättsförening eller som ägare av en bostad med balkong vill glasa in men är osäker på hur detta görs enklast.

Vi hjälper gärna husägare som har en altan man vill förnya eller vill bygga en fullisolerad vinterträdgård. Vi kommer ut till er och diskuterar med er vad ni är ute efter och vad som är möjligt, därefter skriver vi en offert. Detta är givetvis helt kostnadsfritt.

Förläng sommaren med bra inglasningar

Vi svenskar älskar sommaren. Så fort vädret tillåter så sitter vi ute, balkonger och uterum används till max under de månader vi har möjlighet. Det äts och fikas ute, sena kvällar njuter man av sina vänner sällskap och en lat eftermiddag tar många en tupplur eller läser en god bok. Vi har tydliga årstider och eftersom den största delen av tiden inte bjuder in till att sitta ute, så får vi maximera detta när vi har chansen.

Att det finns sätt att förlänga säsongen känner de flesta till, dock är det är inte inglasningar som de flesta tänker på i första hand. Det är olyckligt eftersom att installera glaspartier på balkongen eller altanen som ensam lösning skapar möjlighet att tillbringa mer tid där. Detta kombinerat med någon slags värmekälla gör det möjligt att njuta av glögg och se snön falla i december eller mysa med en ljudbok när det stormar under den tidiga våren. Dessutom stänger glaset ute ljud, skyddar mot vind och ser till att sommarregnet inte stör middagen.

Önskar du hjälp eller en offert?