Kontorsglas

Vi glasar in ert kontor, konferensrum eller reception

Vi hjälper er att hitta den mest praktiska, moderna och funktionella lösningen för ert kontor, konferensrum eller i publika miljöer. Inget projekt är för litet eller för stort för oss!  

Kontorsglas - sänk ljudvolymen och få mer ljus

För 20-30 år sedan var det vanligt med egna kontor där de anställda kunde stänga dörren om sig. Idag är kontorslandskap av olika slag standard. Här färdas ljudet fritt och stör både möten och för de som arbetar där. 

På dessa kontor så är bristen på naturligt ljus och den tidvis höga volymen som kan uppstå vanliga orsaker till att man inte trivs. Det påverkar hur man presterar på jobbet, ens humör och hur man mår rent allmänt. För företaget i stort innebär detta en möjlig försämring i produktionen och att man inte når sina mål. Som tur är så finns det bra lösningar. Dels så kan man installera ljudabsorberande skärmar, dessa sänker effektivt volymen. Men de minskar också genomströmningen av naturligt ljus. Resultatet blir ett mörkare kontor där fler ljuskällor behöver installeras.

Glaspartier är lösningen som höjer trivseln

Ett alternativ till dessa skärmar är att arbeta med glas. Genom att sätta upp väggar i glas så sänker man effektivt den generella ljudnivån. Detta gör att man blir störd i mindre utsträckning och många upplever att man får mer avskildhet. Ljuset flödar fritt genom glaset och antalet ljuskällor man behöver använda minskar. Detta minskar även energiförbrukningen för kontoret.

Det är med andra ord en investering som kommer alla delar av kontoret och företaget till nytta. Från de anställda som kan utföra sina arbetsuppgifter utan att få koncentrationen bruten eller bli avbruten av en ljudnivå som är på tok för hög. Till företaget och dess ekonomi som gynnas av att de anställdas välmående och sänkta kostnader för belysning.

Vi har installerat kontorsglas på många kontor runt om i Mora och Dalarna. Genom att diskutera med våra kunder har vi alltid hittat lösningar som både företagarna och de anställda är nöjda med. Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Önskar du hjälp eller en offert?